Anmelderrost serie slutter med et mytologisk brag

Nyheder

bogvandrer.jpg

Gennem de første dem bøger har forfatter Anna James spredt læseglæde ved at lade vennerne Tilly, hendes klassekammerat Oskar og vennerne Milo og Alessia rejse gennem de magiske bøger i boghandlen, som Tillys bedsteforældre ejer.

At børnene "rejser" i bøgerne skal forstås helt bogstaveligt, for Anna James har skabt et univers, hvor de fire børn møder karakterer, som de fleste voksne er stødt på gennem deres egen læsning: Alice i Eventyrland, Anne fra Grønnebakken og en vis Lizzie Bennett befolker fantasi-universet, som de fire venner finder i bøgerne.

Nu afsluttes serien med Den sidste bogvandrer, der udkommer på dansk 4. juni, og denne gang har Anna James valgt at inddrage mytologiske karakterer i plottet.

Da Milo, Tilly, Oskar og Alessia begiver sig ud for at finde den første bogvandrer – troldmanden Merlin – opdager de, at magien ved bogvandring slet ikke er, hvad de troede.

Sammen skal de rejse ind i græsk og romersk mytologi for at forhandle med tricksteren Loke og finde en måde at slippe alkymistens greb om verdens fantasi.

Og for at redde Den magiske boghandel og beskytte selve grundlaget for bogvandring, bliver vennerne nødt til at lære fantasiens sande kraft, alt imens en uventet fjende står i vejen for dem.

Tilly-serien kan læses af børn og barnlige sjæle fra 12 år og opefter, og bøgerne kan læses selvstændigt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst