"Alt bliver bare med bacon" af Christopher Sjuve
Den 3. september 2016 er det International Bacon Day. Med den norske tv-kok og madskribent Christopher Sjuves nye kogebog får du den ultimative guide til alt, hvad du har brug for at vide om bacon - og lidt til. Bogen har forord af Den Skaldede Kok.
På trods af den massive sundhedsbølge, der er rullet ind over landet, så er danskerne vilde med bacon!
De sidste fire år er salget af bacon steget med 10%, hvilket betyder at en gennemsnitsdansker spiser ca. 3,2 kilo om året.
Udover at duften af stegt bacon er som ambrosia, så har den sprøde spise også den helt særlige femte smag - umami. Alt smager bare bedre med bacon. Derfor har Christopher Sjuve nu lavet en ægte baconbibel baseret på hans motto: ”Du kan aldrig bruge for meget bacon”.
Bogen er rigt illustreret og indeholder: - Forord af Den Skaldede Kok, Carsten Olsen - Historien om bacon - Hvilken vin eller øl du kan nyde til bacon - Hvordan du steger bacon perfekt - 75 opskrifter med bacon - Sjove og utrolige facts om bacon
Kort sagt: Alt om bacon!
OM FORFATTEREN:
Christopher Sjuve (f. 1974) er norsk kok, madskribent for Norges største site om mad og tv-vært, bl.a. på NRK’s madprogram ”Nesevis” samt web-tv-programmet ”Sjuves kjøkken”, hvor han blev kåret som årets madformidler. Han har et intenst og kærligt forhold til mad - og til bacon i særdeleshed.
OM BOGEN:
Udgivelsesdato: 1. september 2016
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Alt blir bedre med bacon
Sider: 264
Oversætter: Lene Støvring