"Adele" af Sean Smith

Pressemeddelelse

Adele er en afslørende biografi om kvinden med den fantastiske stemme, der vandt 5 priser til årets Grammy. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sean Smith og er den første biografi om Adele på dansk.

Adele er en superstjerne og et fænomen. Med sin elskede stemme, og de stærke og oprigtige følelser hun udtrykker med sin musik, har hun rørt millioner af mennesker.
I denne biografi får vi lov til at følge hendes rejse fra barndommen i Tottenhams gader til mindeværdige optrædener på verdens største scener.

Forfatteren Sean Smith har interviewet menneskerne rundt om Adele og kan fortælle om hendes barndom og opvækst, om hvordan hendes første album blev udgivet og hvordan hun tog USA med storm - og om hvad der kunne have sat en stopper for hendes karriere.

GRAMMY 2017 Adele vandt 5 priser til årets prisuddeling: - Record of the Year (”Hello”) - Album of the Year (”25”) - Song of the Year (”Hello”) - Best Pop Solo Performance (”Hello”) - Best Pop Vocal Album (”25”)


OM FORFATTEREN:

Sean Smith (f. 1955) er Englands førende forfatter af biografier om kendte mennesker og har bl.a. skrevet bøger om J.K. Rowling, Tom Jones, Kim Kardashian, Kylie Minoque, Justin Timberlake og Kate Middelton. Læs mere om forfatteren på www.seansmithceleb.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. juni 2017
Vejl. pris: 249,95 kr. Genre: Biografi
Original titel: Adele
Sider: 456
Oversætter: Charlotte Kirketerp

Relaterede billeder